Dagelijkse leven!

Hallo allemaal!

Internetstickje is even buiten gebruik vandaar dat het iets kort zal worden zonder foto's!

Na onze reis gaat het dagelijkse leven hier gewoon verder!
Zo zijn we gestart met werken in het weeshuis!
Eigenlijk moesten we eerst nog een week activiteiten doen met de kinderen op een summercamp, maar dit stelde niet zo heel veel voor! Het enige dat ze daar doen is gebeden zingen en ?
We hebben dan een aantal spelletjes gespeeld met deze kinderen, maar dan hebben we toch maar beslist om te starten in het weeshuis!

Dit valt zeer goed mee! We starten om 10uur 's morgens en stoppen daar om 17u 'savonds.
We hebben al verschillende activiteiten met de kinderen gedaan.
We knutselen, we koken af en toe, we spelen spelletjes. We hebben de kinderen ook al geshminkt, het waren echte tijgers en hondjes! Super was dit!
 Kortom we houden de kinderen zoveel mogelijk bezig :)
We geven ze ook veel liefde, wat ze volgens ons amper krijgen daar...
Ze genieten wel van de aandacht!
Vorige week hebben we de meisjes gewassen, haar gewassen, nagels gelakt, ze kregen een nieuw speldje,... Ze waren nog nooit zo blij en zo proper geweest!
Het was echt heel leuk om te doen! Zeker nog eens voor herhaling vatbaar!
De jongens wouden hun haar zelfs ook wassen ;)

De temperaturen stijgen hier ook naar de 40 graden, maar bijna elke namiddag is het bewolkt en we hebben al een aantal keer storm gehad! Wel verkoelend, maar wel snel! Het regenseizoen begint pas eind mei en het is nog maar april! onder storm verstaan we dan een stevige wind, veel regen, hagel, donder en bliksem! Alles erop en eraan! We hebben ook het gevoel dat we hierdoor ons bruin aan het verliezen zijn! Dus zonnen is de boodschap!

Dit weekend kregen we belangrijk bezoek van Jolien haar mama en haar man! Wat leuk om zowat Belgen in de buurt te hebben! Echt een Belgisch sfeertje!
Samen gingen we dan naar Chankrangata om te zwemmen in het meer en om ja hoor, wat bij te bruinen! Dat laatste is goed gelukt, we zagen allemaal knalrood toen we terugkeerden!
Ze bezochten samen met Jolien het weeshuis en de kinderen was holderdebolder! Ze gingen helemaal uit hun dak! Nog meer blanke mensen!!

Ondertussen is het al april en wordt het steeds korter en korter!
Al onze weekends zijn al volgepland en we gaan dus naast werken ook nog wel wat genieten :)!

Ik mis jullie!!
Lieeefs!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten